konyhabútor

Konyhabútor

A konyha egy különleges helyszín, amit meghatároz egy jól elkészített konyhabútor.

Most nem csupán a lelkes háziasszonyokhoz kívánunk szólni, hiszen aki szereti a finom falatokat, annak az is fontos, hogy milyen körülmények között készülnek ezek. Egy jól felszerelt konyha alapjait képezi egy konyhabútor, mely biztosítja a megfelelő munkaterületet az alapanyagokkal való tevékenykedéshez. Ne legyen mindegy, milyen konyhabútor veszi Önt körül főzés vagy éppen sütés közben!
Az egyedi méretre szabott konyhabútor tökéletesen fog illeszkedni a rendelkezésre álló helyiségbe, olyan módon, hogy az a lehető legkomfortosabb legyen. A 30 éve működő székesfehérvári cégünk számára elsődleges szempont az ügyfeleink minőséggel kapcsolatban támasztott igényeinek maximális kielégítése. Nem dolgozunk megbízhatatlan és silány alapanyagokkal, biztos lehet benne, hogy mi nem spórolunk a minőségen! Mi is mutathatná ezt jobban, mint az, hogy termékeinkre 2 év garanciát vállalunk! Komplett egyedi megoldásaink teszik különlegessé az általunk készített konyhabútort, melyet garantáltan nem fog minden második lakásban viszont látni!

Miért is olyan fontos, hogy ki készíti el az Ön számára ideális konyhabútor?

Minden háziasszony és háziúr rémálma az ormótlan konyhabútorral túlzsúfolt konyha és a kis munkapult. Alapos helyszíni felmérés után és az Ön elképzeléseit kitárgyalva, személyre szabott ajánlatot készítünk. Érdekünk, hogy olyan konyhabútorral töltsük meg a főzőhelyiséget, ahol később aztán jól érzi magát. Ezen kívül sok mai trend szerint épülő házban, lakásban az étkező és a konyha egy légteret kap, ilyenkor pedig a konyhabútor megnevezés alatt gondolni kell a konyhaszigetre, a tálaló szekrényre, az étkezőasztalra is. Ezek készülhetnek akár modern, minimál, hagyományos, vagy rusztikus stílusban, tetszőleges színösszeállítással. Mivel cégünk egyik fő profilja a konyhabútor készítés, ha minket választ, semmi sem állhat az útjába, hogy megvalósítsa álmai konyháját!

Miért válasszon minket? Mert biztos lehet benne, hogy AZT és ÚGY fogjuk megvalósítani, AMIT és AHOGYAN Ön szeretné! Tőlünk biztosan nem fogja azt hallani, hogy „ezt nem tudjuk megcsinálni”, hogy „hát így sikerült”, vagy hogy „kicsúsztunk az időből”. A legnagyobb odafigyeléssel, precizitással készítünk el minden egyes darabot, és természetesen ezen elvek mentén végezzük a bútorok beépítését is. És tesszük mindezt a rohanó világ követelményeinek eleget téve, a lehető legrövidebb határidőn belül.

Konyhabútor gyártásánál a következő felső kategóriás alapanyagokat használjuk:

BlumEgger - konyhabútor bútorlapokHäfele - Osztrák vasalatokKesseböhmer - csúcskategóriás konyhai szerelvények  Peka - csúcsminőségű vasalatokFunderMax - magasfényű bútorlapokDuropal - konyhabútor munkalapok

konyhabútor
konyhabútor

Facebook

Ha további minőségi egyedi bútorra van szüksége, látogasson el a Vi-Zo Bútor weboldalára.